lauantai 11. huhtikuuta 2015

TJ 9

9 päivää leikkaukseen! o.o

Monet, jotka tietävät minun olevan menossa lihavuusleikkaukseen ihan pian, kyselevät joko jännitän? Ihan rehellisesti jos vastaan, niin EI! En tiedä onko tämä ihan normaalia.. Mahdanko oikeasti tajuta asiaa, että 9 päivän päästä olen leikkauksessa joka tulee muuttamaan toivottavasti koko elämän! Vai olenko minä vaan niin hyvin valmistautunut tähän henkisesti, että en osaa jännittää? Todennäköisemmin jännitys tulee päälle siinä vaiheessa kun maanantaina kirjautuu sairaalaan sisään. Häitäkään en aikoinaan osannut jännittää ennen kuin kirkon eteisessä seisoin isä rinnallani ja häämarssi alkoi kuulua ovien takaa.

Pari päivää sitten ryhdyin pohtimaan, että mitähän sitä mahtaisi tarvita sairaalakassiin mukaan? Pari yötä sairaalassa joutunee viettämään, joten luonnollisesti ainakin jonkin sortin viihdykettä tarvitsee, eli pädi lähtee mukaan. Jää nähtäväksi, onko sitä siinä kunnossa että jaksaa tänne kuulumisia kirjoitella, mutta viimeistään sitten siinä vaiheessa kun kotiin pääsen.
Lista on tällä hetkellä aika lyhyt, perus hygieniatarvikkeiden lisäksi vain korvatulpat on listalla. Olen vain kerran aikaisemmin joutunut pari yötä viettämään sairaalassa, se oli vuosia sitten kun teini-ikäisenä minulta leikattiin umpilisäke. Tuolloin tilanne tuli niin yllättäen, ettei sitä edes tajunnut ottaa mitään mukaan, äiti muistaakseni sitten toi tarvittavia tavaroita kotoa. Eli jos jollakin lukijalla on kokemusta tai ideaa, mitä kannattaisi mukaan ottaa, niin jätä ihmeessä kommenttia!

Tiistaina suuntaan jälleen Peijakseen leikkausta edeltävälle käynnille. Pääsen tuolloin tapaamaan fysioterapeuttia, osallistumaan ravitsemusterapeutin opetuslounaalle ja tapaamaan vuodeosaston sairaanhoitajaa. Tiistaina saan varmasti kaiken tarvittavan ohjeistuksen leikkausta varten ja pääsen vielä esittämään muutamat kysymykset, joita on tässä odotellessa herännyt.

Palailenpa siis asiaan jälleen tuon Peijas-päivän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti