torstai 22. tammikuuta 2015

Lähete

Ennen joulua kotiin saapui siis kirje, jossa oli lääkärin soittoaika ja käsky käydä verikokeissa ja antamassa Helikobakteeri-näyte. Kävin muutama viikko sitten Jorvissa vierailemassa pariin otteeseen näiden näytteiden tiimoilta ja tänään vihdoin oli sitten vuorossa lääkärin soittoaika.

Miten voikaan aika madella, kun odottaa jotakin? Heti aamusta piti kantaa puhelinta mukana, kuin tärkeintä asiaa maailmassa. Jopa vessaan mennessä piti muistaa puhelin kaappasta mukaan, sillä tietenkin se soisi juuri sillä hetkellä, kun istuisit tarpeillesi!
Vihdoin tuossa hetki sitten soi puhelin ja lääkäri soitti. Lääkäritäti kyseli miten eneily oli sujunut ja vieläkö on näitä painonhallintaryhmän tapaamisia. Kysyi myös tämän hetken painoa, sillä en päässyt maanantain painonhallintaryhmään ja siellä tapahtuvaan punnitukseen. Kerroin rehellisesti jouluna antaneeni itselle vapauden nauttia herkuista, olihan tämä toivonmukaan viimeinen joulu ennen pikkumasua. Ymmärrettävästikin eneilyn jälkeen paino hieman tulee takaisin, joten ei lääkäri tuosta muutamasta kilosta ollut huolissaan. Käski vain olla nyt eneilemättä ja tiputtaa painoa ruokavaliolla. Ennen leikkausta meinaan joutuisin kyllä sitten taas eneilemään!

Labroissa ei ollut mitään erikoista mainittavaa. Ei ollut Helikobakteeria, eikä rauta- yms. arvoissa ollut mitään vikaa. Eli koska labrat olivat kunnossa ja olen nuori perusterve ihminen, ei minun tarvitse mennä gastroskopiaan!! Lääkäri sitten kysyi, haluanko vielä leikkaukseen, ja koska vastasin myöntävästi, sanoi hän pistävän paperit nyt eteenpäin. Eli leikkaukseen ollaan nyt sitten matkalla!!! \o/

Kuulemma kuukauden sisään pitäisi kuulua Peijaksesta (?) aikaa sinne juttusille ja siitä n. 3kk sisään olisi leikkaus. Lääkärin sanojen mukaan, hommat alkavat mennä nyt rytinällä eteenpäin!

JAIKS!



Pitänee tulla paremmalla ajalla purkamaan tuntoja tänne, viime aikoina kun on tapahtunut yhdellä sun toisella elämänalueella muutoksia. Mutta siitä siis myöhempänä..

4 kommenttia:

  1. Hienoa!! Se olisi sitten jo ennen kesää :O Ja ilman gastroskopiaa, huh, kuulostaa oikein hyvältä rytinältä :D
    Ja se aika tooodellakin matelee. Pitää vaan yrittää olla ajattelematta koko asiaa ja sen on mulle aika hankalaa, kun haluaisin päivämäärät kalenteriin heti, just ja nyt ;)

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Peijaksessa hoidetaan HUSin alueen vatsakirurgiset toimenpiteet. Itse kuulin juuri viime vkolla lääkäriltä, että jonoja ei juuri ole, joten leikkauskutsu voi saapua hyvin pian. Kandee aloittaa eneily vaikka heti. Itsellä eneily loppui marras/joulukuussa ja luoja, et on vaikeeta. Tekisi mieli mässätä koko ajan jotain. Painoa ei ole juuri tullut takaisin, mutta kohta pari kk ollut samassa.
    Leikkausta mietin koko ajan, mutta ei vaan tunnu siltä, että haluaisin siihen.

    Mutta sinulla se on kohta menoa! Tsemppiä ja kerrohan kuulumisia!

    VastaaPoista
  3. Täällä yksi joka teki päätöksen leikkauksen suhteen... Lääkäri laittoi lähetteen eteenpäin ja siihen oli vastattu jo samantien hyväksyvästi. Nyt odottelen ihka ensimmäistä yhteydenottoa kääk.
    Mun projekti on ihan alkumetreillä mut haaveet ja mieli jossain tooodella kaukana ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, rytinällä lähteneet hommat siis rullaamaan :)
      Onnea omaan projektiisi, toivottavasti leikkauspäivä koittaa pian!

      Poista