lauantai 20. kesäkuuta 2015

2kk leikkauksesta

Tajusin tuossa juuri, että tänään tulee kuluneeksi 2kk siitä, kun leikkauspöydällä makasin. Aika on alkuviikkojen matelun jälkeen mennyt kuin siivillä. 2kk kohdalla painoa on tippunut vain 8kg. Vain-sana tulee tuohon omasta odotuksestani, että ainakin sen 10kg olisi lähtenyt muutamassa kuussa. Toisaalta, parempi ihon kannalta, että laihtuminen ei tapahdu niin radikaalisti, eli nahka pysyy rauhallisemmalla tahdilla paremmin mukana.

Eilen vietimme juhannusaattoa kaupungissa, kun olimme kutsuneet mm. anopin meille kylään. Meidän keittiö loihti yrttistä uunilohta, fetasalaattia vesimelonilla ja tietenkin uusia perunoita. Siinä kortti- ja lautapelejä pelatessa maistelin sitten muutaman siiderinkin. Ensimmäinen siideri meinasin humahtaa taas päähän! Mutta rauhallisesti kun osasi juoda siiderit, niin ei päässyt humalataso nousemaan liian korkealle. Pienen pöhnän sai siis jo tuolla muutamalla 0,33l siiderillä!
Tänään suuntaamme juhannuksen viettoon maalle, kun vuorossa on juhannuspäivän vietto vanhemmillani. Tiedossa on jälleen hyvää ruokaa ja pelailua

Juhannuksen jälkeen täytyy ottaa taas kalorilaskuri.fi käyttöön ja oikeasti katsoa taas mitä sitä syö, sillä paino on jumittanut taas ihan liikaa. 2 viikon takaisesta paino on tippunut vain puoli kiloa! Ruokavalio siis seurantaan ja liikuntaa lisättävä! Katselinkin eilen Hobbyhallista itselleni sitä haaveilemaani crosstraineria, mutten viitsinyt sitä vielä tilata. Saattaa meinaan olla niin, että me kohta muutetaan, joten olisi yksi iso tavara vähempi muutettavaa. Lisäksi tuon laitteen maksimi käyttöpaino on 120kg ja siihen painoon on arviolta vielä muutama kuukausi aikaa. Saa laitteen sitten sopivasti syksyksi käyttöön, kun ulkona alkaa olla sateisemmat kelit. Tosin, viimeaikoina ulos katsoessa ei tosiaankaan ole tullut mieleen että olisi kesä. Lämpötilat huitelee 10-15 asteen hujakoilla ja enemmän tuntuu olevan sadepäiviä, kun niitä aurinkoisia. Mutta kohta niiden kesähelteiden on jo pakko tulla! Uskotaan niin :)

Säästä huolimatta hyvää juhannusta juuri sinulle, joka blogiini olet eksynyt :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti