torstai 22. toukokuuta 2014

Kesäpukeutuminen


Niinpä niin.. Kesäkelit ovat täällä ja on tuskaisen kuuma! Olisi ihana lähteä sinne biitsille nauttimaan kauniista päivästä ja ehkä pulahtaa heittämään monen vuoden talviturkit pois. Mutta lähdeppä nyt sitten sinne arvostelevien silmien eteen keikistelemään uimapuvussa ja kuuntelemaan kommentteja, kuinka valas on rantautunut.. Ei kiitos!

Yleensäkin kesäpukeutuminen on varsin haasteellista! Mietin tuossa yksi päivä, että enpä taida omistaa yksiäkään shortseja. Ihan vain siitä syystä, että mielestäni jalkani eivät ole julkiseen esittelyyn soveltuvia. Jalkani eivät mahdu pitkien, laihojen ja ruskettuneiden säärien joukkoon, ne erottuisivat massasta liikaa kalpeudellaan ja paksuudellaan. Siksi on helpompi verhoilla ne pitkiin housuihin, mustiin mielellään, koska musta väri imee ihan varmasti sen kaksi kiloa tästä 145 kilosta pois!
Sama asia on paitojen kanssa... Omistan kyllä toppeja, mutta käytän niitä pääsääntöisesti kotioloissa ja julkisesti vain boleron kanssa. Käytännössä kesä siis menee verhoutuneena vaatteisiin, jotka peittävät näitä kohtia, joihin en ole tyytyväinen. Välillä tuntuu, että olisi aamulla helpompi heittää burka päälle!

Odotan sitä aikaa, kun kehtaan kulkea topissa ja shortseissa julkisesti, kun uskallan lähteä rannalle ilman pelkoa arvostelevista katseista tai kommenteista, kun voin ylpeillä rusketuksellani, kun uskallaudun heittämään kymmenen vuoden talviturkit kerralla ja nousta vedestä tyytyväisenä kroppaani..

Kakkeen tuohon on vielä pitkä matka, mutta vielä joku vuosi voin kulkea pää pystyssä nauttien kesästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti