perjantai 25. heinäkuuta 2014

Lääkäri nro. 2

Muutama päivä sitten kävin aiemmin mainitsemallani, sisätauteihin erikoistuneella lääkärillä. Taas uuden ihmisen tavatessa sai kertoa oman elämäntarinansa hänelle.

Laihdutuslääkkeistä puhuessa lääkäri ehdotti, josko ottaisin lääkkeitä nykyisen kahden pillerin sijasta kolme pilleriä päivässä. Jouduin kuitenkin kieltäytymään tuosta ehdotuksesta, sillä syön niin vähärasvaisia aamupaloja ja välipaloja, että rasvaa sitovien lääkkeiden käytöstä ei ole niillä aterioilla hyötyä. Siispä sovittiin, että pitäydyn siinä kahdessa pillerissä päivässä, lounaalla ja illallisella.

Lääkäri tutki mm. jalkani suonikohjujen varalta, kuunteli keuhkot sekä sydämen ja samalla kilpirauhasetkin tuli todettua normaaleiksi. Lopulta kaiken keskustelun ja tutkimisen jälkeen lääkäri sanoi laittavansa lähetettä Jorvissa toimivalle obeesiklinikalle(?), siis joku oma yksikkönsä jossa näitä ylipainoasioita ja leikkausasioita hoidetaan. Lääkärin mukaan hän ei näe estettä sille, ettenkö voisi leikkaukseen päästä. Sukurasitusta diabeteksen ja verisuonisairauksien osalta on voimakkaasti ja painoakin on niin reilusti, että ei pitäisi olla ongelma päätyä jossain vaiheessa leikkauspöydälle.

Nyt vain odotellaan kirjettä Jorvista, jotta pääsen puhumaan oikeiden ihmisten kanssa, siis niiden ihmisten kanssa jotka leimaa leikkauspapereihin lyövät. Tuota kirjettä odotellessa jatketaan painonpudotusta ja laihdutuslääkkeiden syömistä, sekä tavataan säännöllisesti terveydenhoitajaa. Seuraava aika terveydenhoitajalle onkin vasta kuukauden päästä, joten nyt on hyvää aikaa rentoutua näistä lääkärissä juoksemisista ja ehkä hieman nauttia jopa kesälomasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti