maanantai 8. syyskuuta 2014

10 viikon urakka alkaa


Tässä ne nyt on... Tuotteet mitä tullaan vetämään seuraavat 10 viikkoa! Päivän ateriat tulee koostumaan n. 5 pussista keittoja/sheikkejä, sekä puolesta kilosta kasviksia. Lisäksi Jorvin painonhallintaryhmässä syödään pussijuttujen lisäksi 20g proteiinia ihan perusruokana! Tämä oli suuri helpotus, koska voi miehen kanssa syödä kanaa tai lihaa illallisella, ilman et tarvitsee kuola valuen tuijottaa vieressä kun toinen niistä nauttii ja itse vetää vain jotain pussilitkua.

Huomenna pääsee siis aloittamaan tuon ENE-dietin maistelemalla Jorvista saatuja tuotenäytteitä eri valmistajilta ja päättämällä sen perusteella mitä itse sieltä kaupan hyllystä kotia kantaa. Tänään tuli jo painonhallintaryhmän jälkeen käytyä kaupassa ostelemassa kasviksia ja mm. säilykeherkkusieniä, millä saa piristettyä keittoja. Jos jollain lukijalla on kokemusta ENEilystä, niin saa jakaa vinkkejä miten seuraavasta 10 viikosta selvitään!

Kysyin muuten painonhallintaryhmässä ääneen tuosta tulevasta risteilystä, että mitä sen kanssa tekee, kun on buffet-illalliset varattu ja maksettu. Kuulemma buffettiin voin mennä syömään, mutta keskityn sitten silloin syömään ne päivän kasvikset ja proteiinit. Eli aamusta ja päivästä vedän kevyesti pusseja, jotta illalla pääsen nauttimaan edes jossakin määrin illallisesta.
Virostahan tunnetusti löytyy halvalla kaikkea, joten mahtaisiko ENE-tuotteitakin löytyä halvemmalla sieltä? Mies kantaa selkä vääränä olutta ja viinaa Virosta ja minä puolestani sokeritonta energiajuomaa ja Nutrilettiä tms. :D

Palailen jossain vaiheessa linjoille kertomaan miten on ENEily lähtenyt käyntiin ja varoittelen jo näin etukäteen mahdollisia lukijoitakin vittuperkelesaatana-purkauksista, joita saattaa tulla illan nälkäisinä hetkinä :)

8.9
Paino (vaatteet päällä) 145,5 kg


4 kommenttia:

  1. Noniin tsemppiä seuraavaan 10viikkoon! :) Toivotaan, että sitten kun sulla on nää 10viikkoa ohi, niin olet hoikemmassa kunnossa ja mulla taas on vauva sylissä, niin pääsen itsekkin aloittamaan laihdutuksen.

    Ompa hyvä juttu, että pussien kanssa saa syödä myös puoli kiloa kasviksia sekä 20g proteiinia. Tosin en osaa hahmottaa paljonko tuo 20g proteiinia on? Jotenkin se kuulostaa niin vähältä :D No nyt googlasin
    ( http://www.fitnesstreats.com/2012/04/what-does-20-grams-of-protein-look-like/ ) ja eipä se oikeastaan ookkaan ihan pieni määrä! Tuosta saa jo aterian :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempistä, sitä todellakin tarvitaan! Ensimmäinen päivä vasta takana ja tekisi jo mieli luovuttaa -.- Jauheen makuiset litkut on kamalia!! En odottanutkaan että ne mitään herkkuja olis, mutta kun ei niitä alas meinaa saada... Ja tää nälän tunne, mä vihaan sitä!!

    Toivottavasti tää jo kohta helpottaa!



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun olisikin rahaa niin paljon, että voisi marssia sinne yksityiselle! Suomessa kai yksityisellä leikkaus maksaa 10 000e luokaa, virossa voisin kuvitella olevan puolet tuosta?

      Kerkesin jo kurkkaamaan pikaisesti blogiasi ja tulen varmasti ajan kanssa lukemaan kokemuksiasi aiheesta ja kanssabloggareiden jutut varmasti koluan myös läpi :)

      Poista
  3. Viro oli halvempi juu, lähes puolet. - Läskis.

    VastaaPoista