keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Ensimmäiset fiilikset ENEilystä

Miten pukea ensimmäisen päivän fiilikset sanoiksi? KAMALA voisi olla kuvaava sana, olo meinaan oli todella kamala. Nälkä oli jatkuvaa puolesta päivästä lähtien ja lopulta tuli myös pää kipeäksi. Miehen tultua kotiin illalla oli jo olo tosi heikko ja vähän kuin pienessä pöhnässä olisi ollut. Illalla NAUTITTU kana-ateriakin (kanan rintafile ja kasviksia) piti nälän pois ehkä vain tunnin :( Ennen illan viimeistä nestemäistä ateriaa olo oli jo oksettava, eikä ajatus jauholitkusta houkuttanut yhtään. Sänkyyn päästyäni rukoilin nukahtavani nopeasti, jotta ei tarvitsisi sitä tunnetta tuntea enää.

Tarjoushaukkana ostin eilen Nutriletin kanan ja mustikan makuisia jauheita, halvalla kun sai. Mustikka kyllä tuoksui hyvältä, mutta maku oli jotain ihan hirveää. Yritin illalla hieman modata juomaa blenderillä, pakastemustikoilla ja karppisokerilla, mutta ei siitä juotavaa kyllä silläkään tapaa saanut. Kanakeitto sentään menee jos nopeasti lappaa jauhokeiton suuhun, eikä jää hirveänä makustelemaan.. En odottanutkaan, että jauheet olisivat mitään hyvän makuisia, mutta kyllä siinä illalla viimeistä sheikkiä pitkin hampain vedellessä tuli epätoivoin hetki ja kysymys: "miten helvetissä mä kestän tätä 10 viikkoa"?



Aamulla heräsin onneksi hyvään oloon, nälän tunne ja huono olo olivat kadonneet unen mukana. Ei muuta kuin suklaan makuinen aamupalajuoma nassuun ja asioille. Koko päivän pelkäsin ja odotin sitä eilen koettua kamalaa oloa.. Hetken mietin jo eilen luovuttamista ja tänäänkin ajatus pyöri mielessä... KUNNES... Iltapäivällä maistelin Jorvista saamaani Modifastin suklaajuomajauhetta ja rakastuin siihen ensimaistamalla <3 Laitoin hieman vähemmän vettäkin, niin juoma oli hieman paksumpaa ja maistui ihan kaakaolta. Makeanpersolle ihmiselle täydellinen juoma oli löytynyt! Miksi ihmeessä sitä pitäisi pitkin hampain vetää jauhelitkuja, jotka maistuvat kamalalta, kun Modifastilta saa ihania suklaan, banaanin, kahvin ja vaniljan makuisia jauheita. Päivähintakaan ei ole sen suurempi, kuin Nutrileteillä. Ainoa ero on, että Nutrilettejä vedetään 5 pussia päivässä ja Modifasteja saa nauttia vain 4 per päivä. Mutta kyllä tuo maistuvuus on sen verran tärkeämpi, kuin useampi ateria! Malttamattomana odotan paketin saapumista ensi viikolla!!

Luojan kiitos mulla on ollut tässä pari päivää etäpäiviä, että on saanut kotona totutella uuteen ruokavalioon! Kohta pääsee kokeilemaan, miten töissä homma onnistuu ja kerkeekö siellä tuntemaa nälkää samalla tavalla kuin kotona. Odotan myös kovasti sitä hetkeä, kun kroppa tottuu tähän touhuun, eikä olo ole niin kamala. Vaikka tämä päivä on jo parempi kuin eilinen, ei sitä siltikään uskalla roskiksia pidemmälle lähteä kävelemään, ainakaan yksin..

4 kommenttia:

  1. Olen kans joskus tullut kokeilleeksi ties mitä pussiruokia ja on ne vaan kamalia. Mutta nyt heräsi kiinnostus Modifastin suklaajuomaa kohti! :D Tietenkin epäilyttää että voiko se olla hyvää :D

    Toivottavasti saat pakettisi nopsaa! :)

    VastaaPoista
  2. Se oikeasti on hyvää! Mies maisto tänään tuota mun mustikan makusta juomaa ja nyt ehkä tajus oikeesti mitä mä joudun kestämään! Sanoin kyllä juottavani sille sitten tuota Modifastin juomaakin, kunhan tulee, niin ymmärtää mun innostuksen aiheesta :D

    VastaaPoista
  3. Se Nutrilett-mustikka on varmaankin pahin maku, mitä olen ENE-pusseista maistanut. Omat suosikit löytyy kuitenkin Nutriletilta, eli vanilja, suklaa ja mansikka. Kasviskeiton makuunkin tottuu. Sitä kanan makuista en saanut alas. Kasviskeittoon lisään roimasti chiliä ja vaihtelevasti jotain kasviksia.

    Kiva tämä blogisi. Löysin tämän juuri.

    VastaaPoista
  4. Juu, ei kyllä mene mitkään Nutriletin tuotteet ilman muokkaamista ja maustamsita! Onneks löysin nuo Modifastin tuotteet, niin ei tarvii nenästä kiinni pitäen pakottaa itseään syömään Nutrilettjeä tms..

    Ja mukavaa että olet pieneen blogiini löytänyt tiesi! Teretulemast uudemmankin kerran lukemaan ja kommentoimaan :)

    VastaaPoista