tiistai 16. syyskuuta 2014

Ensimmäinen ENE-viikko takana

Voittajafiilis.. Mä selvisin ensimmäisestä viikosta \o/ Enää 9 jäljellä.....

Ensimmäiset kaksi päivää olivat kyllä ihan kauheita, mutta kolmantena päivänä havahduin yhtäkkiä oloon, että eipäs muuten ole nälkä ollut! Siitä lähtien on olo ollut ihan hyvä. Ainoat ikävät puolet on jatkuva suun kuivuminen ja sitten taas kun juo, saa jatkuvasti juosta vessassa... yölläkin... Päivälläkin saa välillä miettiä juomisen ajoittamista, sillä ihmisten ilmoille lähtiessä ei ole kiva etsiä 10 minuutin välein vessapaikkaa..

Eilen oli ensimmäinen punnitus ENEilyn aloittamisen jälkeen ja vaikka oma vaaka sanoi tulokseksi -2,8kg, oli painonhallintaryhmässä mitattu tulos -2,1kg. Joka tapauksessa hienosti lähtenyt paino laskemaan!

Torstaina on se hetki, kun miehen kanssa astumme laivaan juhlistamaan hääpäiväämme. Buffetin herkut jo kovasti kummittelee mielessä ja mieltä askarruttaa, miten sitä osaa kohtuudella syödä ja pysyä päivän kaloritavoitteessa. Sitä selkärankaa nyt todellakin vaaditaan!
Viikonloppuna tuli käytyä miehen kanssa Sellossa ja voi mitä kaikkia herkkuja siellä olisi ollut! Miehen mennessä valitsemaan itselleen leipää, tuli itsekin tuoksuteltua vastaleivottua patonkia... Hieman siinä itselle suutahdin, että miksi sitä pitää itseään kiusata haistelemalla ihania leivän tuoksuja, kun tietää ettei sitä voi saada! Voi kuinka lista vaan pitenee ja pitenee, mitä tahtoo sinä päivänä syödä, kun ENEily virallisesti loppuu!


Sitä päivää odotellessa herkutellaan täällä Modifastin tuotteilla :P Tänään hain postista paketin ja nyt on juomajauhetta joka lähtöön! Odotan innolla, että pääsee eri makuja maistelemaan ja löytämään uusia ihania makuja!





1 kommentti:

  1. Yks viikko lähempänä tavoitetta! :) Hienoa, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista