maanantai 20. huhtikuuta 2015

Leikkauspäivä

Täällä sitä ollaan, Peijaksessa, odottamassa omaa leikkausvuoroa.
 
Aamusta ennen kasia ilmoittauduin osastolle ja huoneeseen pääsin vasta ysin jälkeen. Päällä on viimeisimmän sairaalamuodin mukaiset polveen asti yltävät tukisukat, yhden koon seksikkäät alkkarit ja perseestä paljas sairaalakaapu.
Leikkaukseen kuulemma pääsen vasta puolenpäivän jälkeen, joten pitkä odotus edessä. Nälkä alkaa pikkuhiljaa hiipimään, kun vuorokauden vaihtumisesta lähtien piti olla syömättä ja juomatta. Ainoa mitä tänään on suuhunsa pistänyt, on se "ihana" sitruunan makuinen preOp juoma tuossa hieman seitsemän jälkeen. Hammastakin alkoi sopivasti särkeä, tietenkin juuri nyt kun en saa lääkkeitä ottaa tai pääse hammaslääkäriin!
 
 
Eilen illalla tuli pistettyä ensimmäinen napapiikki ja inhottavaahan se teki. Pistäminen itsessään ei ollut niin paha, mutta se aine oli ikävän tuntuista kun pääsi siihen ihon alle. Muutama viikko pistoksia vielä pistämättä, huoh.
 
Fiilikset on edelleen rauhalliset, hoitajakin tokaisi etten näytä hirveänä jännittävän.
 
Paino leikkauspäivän aamuna 135.2kg.
Tästä on hyvä aloittaa pikkumasuisen matka :)
 

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä, lienetkö jo operoitavana ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti tsempeistä :)

      (sairaalassa ollessa ei kännykällä saanut näitä kommentteja julkaistua, joten pääsin nyt vasta hyväksymään nämä kommentit näkyville)

      Poista